Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
Dis 27 VC279H-W  IPS

ASUS Dis 27 VC279H-W IPS

Produktinfo

Eksklusiv GamePlus-funksjon
Exclusive GamePlus function hurtigtast for å aktivere OSD-trådkors og timerfunksjoner. Velg mellom fire forskjellige trådkors som passer for ditt spillmiljø, og hold styr på «spawn» og byggetider med tidsuret på skjermen.

Levende, naturtro grafikk
Den nyeste IPS-teknologien med 178° brede visningsvinkler
VC279-serien leveres med en skjerm som har In-Plane Switching-teknologi, med 178° visningsvinkler som minimerer fargeskift på både det horisontale og vertikale planet for å sikre kvalitetsbilder fra en nesten hvilken som helst vinkel.

80,000,000:1 ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR)
VC279H-W forsterker skjermkontrasten og -skarpheten ved å bruke ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR), med 80 000 000:1 og 250 cd/m²-lysstyrke. Dette oppnås ved å justere bakgrunnslystettheten. Resultatet er virkelig naturtro grafikk med de dypeste svarte og hviteste hvite fargene.

ASUS-eksklusiv VividPixel-teknologi
VividPixel-teknologien forbedrer omriss, skarphet og fargemetning på bilder og videoopptak, slik at visuelle opplevelser av høy kvalitet kan oppnås.

For en komfortabel visningsopplevelse
For å levere en mer behagelig visningsopplevelse, tar ASUS Eyecare-skjermer i bruk flimmerfri- og lavt-blått-lys-teknologi for å fjerne det distraherende flimmeret som vises på skjermen. Det bidrar til å redusere tretthet i øynene når du har lange perioder foran skjermen.

QuickFit Virtual Scale gjør at du kan se innholdet i sanne størrelser på skjermen
ASUS leverer den eksklusive QuickFit Virtual Scale-funksjonen med VC279. Det gjør at du kan forhåndsvise bilder og dokumenter på skjermen i faktisk størrelse før utskrift. Den kan aktiveres via en hurtigtast på skjermen og fungerer som en meget nyttig guide for nøyaktig visning og redigering av bilder i deres sanne størrelser.