Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
ASUS
Dis 27 MX27UQ IPS  4k

ASUS Dis 27 MX27UQ IPS4k

Varenr: 90LM02BB-B01670
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket
Ekspertomtaler: 11 omtaler
Frakt: 89,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
6 578,-  inkl. mva
Fra 200,-/mnd (77 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
  Produktinfo

  Utsøkt, ultratynn og rammeløs design
  Med sin plassbesparende og svært slanke profil, som bare er 1,25 cm på det tynneste, føler ASUS Designo MX27UQ seg hjemme i enhver stue. I likhet med de moderne enhetene i Designo MX-familien, har Designo MX27UQ en utsøkt kant-til-kant-skjerm med en ramme som bare er 0,1cm tykk.

  Et ekte kunstverk
  Med utsøkt metallhåndverk og kompromissløse detaljer har Designo MX27UQ en iF award-vinnende design, rene klassiske linjer, et stødig solurinspirert stativ og en Icicle Gold-finish.

  Se bedre med 4K UHD-oppløsning
  Designo MX27UQ leverer 4K UHD-skjermbilder (3840x2160-oppløsning) med imponerende detaljnivåer. Med en pikseltetthet på 163 piksler per tomme, leverer MX27UQ skarpere bilder med flere detaljer og mer tekstur. Et økt antall piksler fører også til mer effektiv fleroppgavekjøring, og Designo MX27UQ gir deg opptil 300 % mer skjermplass i forhold til en Full HD-skjerm med tilsvarende størrelse. Enten du viser 4K UHD-videostrømmer på Internett eller ser gjennom dine egne videoklipp, kan Designo MX27UQ vise dem i all sin prakt.

  Nydelige 178-graders visningsvinkler
  Designo MX27UQ har et avansert IPS-skjermpanel av høy ytelse, som leverer et utrolig kontrastforhold på 100 000 000:1 og visningsvinkler på 178-grader. Denne LED-bakbelyste skjermen dekker hele sRGB-fargerommet – noe som sikrer ekstremt nøyaktig fargegjengivelse for profesjonell foto- og videoredigering eller for hjemmeunderholdning.

  Kraftig og oppslukende lyd
  Utviklet i samarbeid med ICEpower® | Bang & Olufsen Technology

  For å matche den utrolige visuelle kvaliteten, benytter Designo MX27UQ en kombinasjon av avansert lydmaskinvare og profesjonell lydbehandling med innebygde 3-watts stereohøyttalere for å oppnå svært detaljert lyd. ASUS Sonicmaster-lydteknologi, som er utviklet i samarbeid med ICEpower®| Bang & Olufsen, raffinerer hver eneste akustiske detalj for å levere krystallklar lyd med mer distinkte vokaler, et bredt frekvensområde og utrolig lydgjengivelse.

  Trådløs strømming av musikk
  Du kan også koble Bluetooth-aktiverte smarttelefoner og nettbrett til Designo MX27UQ, så du kan kose deg med trådløs lytting av favorittmusikken din. Med trådløs Bluetooth®-teknologi* og lyd som er drevet av ICEpower®| Bang & Olufsen, kan du kose deg med musikkstrømmer av høy kvalitet, selv om skjermen er i hvilemodus.

  Den eksklusive AudioWizard-programvaren leverer fleksible preferansevalg
  Designo MX27UQ har ASUS AudioWizard for optimaliserte lydinnstillinger som passer til det du holder på med i øyeblikket. Du får tilgang til de fire forhåndsinnstilte modusene via skjermmenyen (OSD).

  Skjerm med ultra-lavt blått lys
  TÜV Rheinland-sertifiserte ASUS Blue Light Filter beskytter deg mot skadelig blått lys, og du kan få tilgang til de fire forskjellige filterinnstillingene via en hurtigtast. Designo MX27UQ har gjennomgått strenge ytelsestester og har blitt sertifisert som Flicker-Free (flimmerfri) og Low Blue Light (lavt blått lys) av TÜV Rheinland-laboratoriene – en global leverandør av tekniske tjenester, sikkerhetsmessige tjenester og sertifiseringstjenester.

  Flicker-free Technology (flimmerfri teknologi)
  Det er på tide å si farvel til slitne og overanstrengte øyne. Designo MX27UQ kommer med TÜV Rheinland-sertifisert ASUS Flicker-Free-teknologi som er utviklet for å redusere flimring, slik at du kan få en behagelig visningsopplevelse. Denne teknologien bidrar til å redusere tilfeller av overanstrengte øyne og andre skadelige lidelser, spesielt når du tilbringer utallige timer foran en skjerm med favorittvideoene dine.