Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Nettverk // Router // Trådløs router //
ASRock
G10 Gaming Router AC2600 Med HDMI-dongle for bl. a. strømming,  støtter Miracast, DLNA og EZplay - Demomodell

ASRock G10 Gaming Router AC2600Med HDMI-dongle for bl. a. strømming, støtter Miracast, DLNA og EZplay - Demomodell

  • 2-i-1 HDMI-dongle: Aksesspunkt og strømmepinne
  • 4T4R - 4 sendere og 4 mottakere via 8 interne antenner
  • Gaming Boost
  • MU-MIMO
Demomodell
Varenr: ASROCK-G10-Demo
Lokalt lager: 1 stk tilgjengelig (sendes samme dag eller neste arbeidsdag)
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
1 399,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

ASRock G10 Gaming Router

ASRock Gaming G10 kombinerer tingenes internett (IoT) og en kraftig ruter. Gaming Boost sørger for at spill får den båndbredden som trengs for best mulig spillopplevelse.

Den lærer de infrarøde signalene fra f.eks. TV-fjernkontrollen, og lar deg bruke din smarttelefon med ASRock Router APP, som snart kommer til både Google Play og App Store. Deretter kan du bruke smarttelefonen til å styre G10-ruteren via Wi-Fi eller 3G/4G, og fjernstyre TV'en via infrarøde signaler. Slå på og av TV'en, bla gjennom kanaler, skru opp volumet uten å måtte peke telefonen mot fjernsynet.

I tillegg er ASRock Gaming G10 fortreffelighet ikke begrenset til bare TV'er. Så lenge enheten du vil styre bruker infrarøde signaler, for eksempel spillkonsoller, klimaanlegg, ovner og annet, vil G10 lære seg signalene og la deg kontrollere dem hvor som helst.


"På pressekonferansen fikk vi demonstrert hvordan live video fra en mobiltelefon ble overført trådløst via Miracast til ASRock-duppeditten som var plugget inn i en PC-skjerm – og det så ut til å fungere supert."
Les forhåndsomtale på Tek.no.