Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
APPLE
iPad mini 4 Wi-Fi 32GB Space Grey

APPLE iPad mini 4 Wi-Fi32GB Space Grey

Varenr: MNY12KN/A
Lagerstatus: Forventet 01.05.2017
Ekspertomtaler: 137 omtaler
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
5 102,-  inkl. mva
Fra 200,-/mnd (48 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
  Produktinfo

  iPad mini 4
  Liten. Med superkrefter.

  Mini er mye større enn den ser ut til. Nye iPad mini 4 gir deg kompromissløs ytelse, rett i håndflaten. Den er både tynnere og lettere enn noensinne, men likevel kraftig nok til å bringe ideene dine enda lenger.

  Latterlig lett. Seriøst tynn.
  iPad mini 4 gir deg alt du liker med iPad, i en utrolig bærbar og elegant design. Ring venner med FaceTime eller jobb med et prosjekt – når og hvor du vil.

  Kjempesterk mini.
  iPad mini 4 drives av en A8-chip med andre generasjon 64-bits arkitektur i datamaskinklassen, som kan håndtere selv de mest krevende appene. Uansett om du blar gjennom bildene dine, redigerer video eller lager en presentasjon, vil du oppleve at alt foregår mykt og smidig.

  To utsøkte kameraer. Elegant forkledd som en iPad.
  iSight-kameraet på iPad mini 4 har bedre sensor, avansert optikk og en revolusjonerende bildesignalprosessor designet av Apple. Det har også flere funksjoner du garantert vil få glede av, som panorama, video i tidsforløp, sakte film, bildesekvensmodus og tidsstyrt selvutløser. FaceTime HD-kameraet er også designet på nytt. Det har fått forbedret sensor og større piksler og tar nå bedre bilder i dårlig lys. Resultatet? Alle bildene, videoene, videosamtalene og selfiene dine blir superskarpe, med klare og naturlige farger.

  Avansert sikkerhet.
  Perfeksjonert til fingerspissen.

  iPad mini 4 benytter Touch ID-teknologi for å gjøre fingeravtrykket ditt om til et perfekt passord du aldri glemmer. Du låser ganske enkelt opp iPaden med et trykk. Og personopplysningene dine er sikret selv om du deler enheten din med andre. Touch ID gjør også at du kan handle sikkert på iTunes, iBooks og App Store.

  Raskere trådløs tilkobling.
  iPad mini kan koble til raske Wi‑Fi- og mobilnettverk. Du kan laste ned innhold, surfe på nettet og dele dokumenter fra nær sagt hvor som helst. Når du ikke har tilgang til trådløst nettverk, kobler Wi‑Fi + Cellular-modellen deg til raske mobilnettverk – uansett hvor i verden du befinner deg.* Og med Apple SIM kan du raskt og enkelt velge abonnement i over 100 land og områder.

  Forbedringer til å ta og føle på.
  iPad mini 4 kommer med iOS 9, verdens mest intuitive, avanserte og sikre mobilplattformen. Hvis det virker som om iOS 9 er laget for iPad, er det helt riktig. Forbedrede apper og nye funksjoner, som Slide Over, Split View og Bilde-i-bilde, hjelper deg med å få gjort mer på en enkel måte. Uansett om du sjekker meldinger mens du svarer på e-post eller lager en presentasjon mens du ser på en fotballkamp, vil iOS 9 hjelpe deg med å få mer ut av iPaden.

  Apper designet til iPad. For alt annet du har lyst til å gjøre.
  iPad mini 4 leveres med kraftige apper for alt det du gjør hver dag, som å surfe på nettet, sjekke e-post, redigere filmer og bilder, skrive rapporter og lese bøker. Og det finnes enda flere utrolige apper på App Store – apper som er laget for å dra nytte av Retina-skjermen (ikke bare forstørrede iPhone-apper). Så uansett om du er interessert i å ta bilder, spille, reise eller holde orden i økonomien din, finnes det en app som hjelper deg å gjøre det du gjør – enda bedre.

  Tilbehør
  APPLE Lightning til USB kabel 1m
  APPLE Lightning til USB kabel 1m
  203,-
  Kjøp
  APPLE 5W USB Power Adapter
  APPLE 5W USB Power Adapter
  239,-
  Kjøp
  TARGUS Laser Pen Stylus For
  TARGUS Laser Pen Stylus For
  299,-
  Kjøp
  APPLE TV (4. generasjon) 32GB
  APPLE TV (4. generasjon) 32GB
  • Nytt operativsystem og grensesnitt
  • Fjernkontroll med berøringsflate
  • 802.11ac + Bluetooth 4.0
  1 818,-
  Kjøp