Blekk & Toner guide

  

Du er her // Forsiden // //
HP
Wi-Fi Direct mobil mus (bronse)

HP Wi-Fi Direct mobil mus(bronse)

Som hånd i hanske
Varenr: LQ083AA#ABB
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket
Ekspertomtaler: 15 omtaler
Frakt: 49,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
206,-  inkl. mva
Kjøp
  Produktinfo
  Produktbeskrivelse

  Musens tilpassede og symmetriske form passer som hånd i hanske. Den er laget for venstre- og høyrehendte og er svært behagelig i daglig bruk på grunn av gummisidene som gir et komfortabelt, fast grep og en behagelig følelse.

  Viktige salgsargumenter og fordeler
   Overlat til HP å revolusjonere musen! Som den første i bransjen: en førsteklasses mus som kobles til via datamaskinens innebygde Wi-Fi-mottaker. Kabler og eksterne mottakere er en saga blott.
  • Hvorfor binde deg fast med kabler når du kan nyte en total frihet? Med HP trådløs mobil mus kan du arbeide hvor du vil og opptil 10 meter fra datamaskinen – og lasersensoren har regulerbar følsomhet, slik at den kan brukes på de fleste underlag.
  • Denne musen kobles enkelt til den innebygde Wi-Fi-mottakeren i en PC med Microsoft Windows 7 (bare kompatibel med denne programvaren). Alt du må gjøre er å sette den opp – én gang! Og den har dobbelt så lang batteridriftstid som kompatible Bluetooth®-modeller.
  • Frigjør en verdifull USB-port og koble til andre enheter – du trenger ingen ekstern mottaker eller ruter. Jobb eller lek mer, når du vil, med opptil ni måneders batteridriftstid – og spar strøm med intelligent hvilemodus- og på/av-knapp.
  • Du har full kontroll med denne musen i din hule hånd. Lag programsnarveier som du vil med fem programmerbare knapper, og nyt den smidige kontrollen det fireveis rullehjulet gir deg.
  Inkludert i leveransen
   HP Wi-Fi® mobil mus, to AA-batterier, programvare og dokumentasjon, 2 års begrenset garanti