Blekk & Toner guide

  

Du er her // Forsiden // //
HP
Urban-ryggsekk - 43,9 cm (17,3")

HP Urban-ryggsekk - 43,9 cm (17,3")

Moderne stil, kule urbane farger, mange lommer og all plassen du trenger
Varenr: XR343AA#ABB
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket
Frakt: 39,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
482,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Uansett om du er på reise eller ingensteds kan du ha alle tingene trygt med deg. HP Urban-ryggsekk - 43,9 cm (17,3") har mange store rom, polstrede stropper og en praktisk organisatordel.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Uansett hvor livet fører deg kan du oppbevare alt du trenger på en sikker og lett tilgjengelig måte. Denne ryggsekken er stilig og holdbar i urbane farger, og er den perfekte kombinasjonen av moderne stil og klassisk funksjonalitet.
  • HP Urban-ryggsekk - 43,9 cm (17,3") har et polstret og borrelåssikret indre rom for oppbevaring av den bærbare PCen, og ekstra lommer for telefon, nøkler, billetter og papirer.
  • Du trenger ikke bære tungt! HP Urban-ryggsekk - 43,9 cm (17,3") har 3 hovedrom som gir plass til alt du trenger. I tillegg har den justerbare, polstrede stropper for å fordele vekten jevnt når du er på farten.
  • Når du farter omkring må du være svært organisert. HP Urban-ryggsekk - 43,9 cm (17,3") har alt, fra polstret rom for den bærbare til en organiseringsdel med kortholdere, fester for penner og lommer.
Inkludert i leveransen
    Ryggsekk