Blekk & Toner guide

  

Du er her // Forsiden // //
HP
Slate 2 Tablet PC

HP Slate 2 Tablet PC

Den riktige forretningsstilen
Varenr: A6M60AA#ABN
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket
Ekspertomtaler: 21 omtaler
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
7 802,-  inkl. mva
Fra 236,-/mnd (72 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Overview
HP Slate 2: Den riktige forretningsstilen. HP Slate 2 tavle-PC er ideell for brukere med jobber som ofte tar dem vekk fra det tradisjonelle skrivebordet, og som vil forbli produktive i et kjent Windows®-miljø. HP Slate 2 er optimalisert for Windows® 7 Professional, og er også beregnet for dem som bruker egne programmer som må kjøres i et Windows®-miljø.

Features
Utstyrt for å få jobben gjort

• Utseendet og funksjonaliteten til det kjente Windows®-skrivebordet gjør deg produktiv når du er på farten. HP Slate 2 kombinerer en 22,6 cm (8,9" diagonalt) tavle med Intel-prosessor- og trådløs funksjonalitet – fra Wi-Fi CERTIFIED WLAN1 til tilleggsutstyret HP mobilt bredbånd med 3G2,3.


Forbedret berøringsfunksjonalitet

• Arbeid intuitivt. Bruk fingrene til å bla gjennom dokumenter, regneark, programmer og mer på flerberøringsskjermen. Skriving er gjort enklere med Swype-skjermtastaturet.


Håndskriv på din digitale tavle

• Foretrekker du en penn? Håndskriv meldinger og notater ved hjelp av tavlen, HP Slate Digital Pen3 og Evernote-programvare.


Smart design og funksjon

• HP Slate 2 har en startvekt på bare 0,69 kg (1,5 pund), og har en lett design og miniatyrstørrelse.


Ekstra sikkerhet

• HP Slate 2 har en startvekt på bare 0,69 kg, og har en lett design og miniatyrstørrelse.


Musikk slik artistene mente det

• Lytt til musikk- og lydfiler som om du sto foran artisten. Presenter multimediepresentasjoner med klar lyd og vibrerende toner med SRS Premium Sound.


1 Trådløst tilgangpunkt og Internett-tjeneste kreves og selges separat. Tilgjengeligheten av offentlige trådløse tilgangspunkter er begrenset.

2 For optimal WWAN-ytelse anbefales det sterkt at kassen som fulgte med denne enheten, brukes når WWAN er slått på. Bruk av WWAN krever separat innkjøpt kontrakt for trådløse tjenester. Kontakt din lokale leverandør for informasjon om tilgjengelighet og dekning i ditt område. Tilkobling og hastigheter vil variere, avhengig av sted, miljø, nettverksforhold og andre faktorer.

3 Selges separat eller som en tilleggsfunksjon.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Med den nye kapasitive flerberøringsskjermen på HP Slate 2 kan du navigere på skjermen med fingerberøringer. Berøringsforbedringer for Windows 7 forbedrer navigering og gir brukervennlige berøringsknapper. Bruk HP Slate Digital Pen[k2] (tillegg) og Evernote-programvare til å håndskrive meldinger og notater. Det nye Swype-tastaturet forbedrer brukerens berøringsopplevelse med et mykt tastatur som legger til rette for effektiv og rask innskriving av data. Alternativt kan brukere velge å bruke det tradisjonelle skjermtastaturet fra Microsoft i stedet.
  • Med integrert HP mobilt bredbånd (tillegg) med 3G[k2] får du enkelt tilgang til Internett, bedriftsnettverk, e-post og driftskritisk informasjon på mange flere steder over hele verden[k3]. Utseendet og funksjonaliteten til det kjente Windows-skrivebordet holder deg produktiv når du er på farten. Arbeid i databehandlingsmiljøet du er mest komfortabel med. Operativsystemet Windows 7 Professional 32-bits er ett av de forhåndsinstallerte alternativene på HP Slate 2, og kjører din kjente x86-programvare, inkludert egne programmer[k4]. Andre Windows-operativsystemer er også tilgjengelig.
  • Med en startvekt på bare 0,69 kg (1,5 pund) har denne PCen en ideell vekt og størrelse for profesjonelle mobile brukere. Vis videoer (som opplærings- eller produktvideoer), og streame video fra Internett på HP Slate 2[k5]. Den er lett å bære med seg fra møte til møte, og har samme fordeler som en fullfunksjons PC.
  • Tilbehør utvider mulighetene på HP Slate 2. Lad tavlen i HP Slate Dock[k2], og koble til forskjellig tilbehør[k2] for å få en stasjonær opplevelse. Beskytt PCen med HP Slate Basic Folio[k3] eller annen tilgjengelig folie.
Inkludert i leveransen
    HP Slate 2 tavle-PC, strømledning, HP Slate Basic Folio (kan være inkludert i enkelte konfigurasjoner), HP Slate Dock (kan være inkludert i enkelte konfigurasjoner)