Blekk & Toner guide

  

Du er her // Forsiden // //
HP
EliteBook 8770w mobil arbeidsstasjon

HP EliteBook 8770w mobil arbeidsstasjon

Varenr: LY582EA#ABN
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket
Ekspertomtaler: 9 omtaler
Frakt: 89,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
21 916,-  inkl. mva
Fra 662,-/mnd (56 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Kraft til å yte. HPs kraftigste mobile arbeidsstasjon er optimalisert for Windows® 7 Professional, og har profesjonell grafikk med den høyeste ytelsen, ekstrem behandlingskraft, en 43,9 cm (17,3") (diagonalt) skjerm og en meislet design.

HPs kraftigste mobile arbeidsstasjon

• Lag mesterlige design og oppsiktsvekkende animasjoner med grafikk av arbeidsstasjonskaliber fra AMD eller NVIDIA. HP EliteBook 8770w er ISV-sertifisert slik at din mobile arbeidsstasjon kjører jevnt og pålitelig uansett prosjekt.


Kreativitet med forretningsteft

• Spar tid med rask tilgang til favorittfiler med Intel Smart Response Technology2. Du vil også få rask responstid for ting som oppstart av systemet og programmer.


Forretninger på farten

• Arbeid effektivt i dårlig belyste rom eller på nattflyvninger. Det bakbelyste tastaturet i full størrelse1 ofrer ikke komfort.


1 Selges separat eller som en tilleggsfunksjon.

2 Intel Smart Response Technology krever flash cache-modulen (tillegg) og er bare tilgjengelig med ikke-SED harddiskkonfigurasjoner.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Ta kontakt med HP Financial Services for å implementere nyskapende teknologi som er viktig for å øke forretningsverdi og konkurransedyktig differensiering. Mer informasjon om www.hp.com/go/hpfs.