Blekk & Toner guide

  

Du er her // Forsiden // //
HP
790 blekksystem-rensesett

HP 790 blekksystem-rensesett

HP 790 rengjøringssett for blekksystem (6 rensevæskepatroner, 6 tømmepatroner)
Varenr: CB296A
Lagerstatus: Forventet 18.11.2016
Frakt: 89,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
13 831,-  inkl. mva
Fra 419,-/mnd (60 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Få pålitelig ytelse og brukervennlighet med HPs intelligente utskriftsteknologi [p1] og HPs 1000 ml blekkpatroner. Følg HPs retningslinjer for installasjon og bruk for å få et sikkert, pålitelig og effektivt lavoppløselig system som gir klare og holdbare utskrifter.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP Designjet 9000s-utskriftssystemet – inkludert HPs blekk med lite løsemiddel, blekkpatroner, rengjørings- og vedlikeholdssett og utskriftsmateriell – er konstruert for å fungere med presisjon. HPs blekk med lite løsemiddel og alle kritiske komponenter i HPs utskriftssystem er testet for langvarig kompatibilitet og pålitelighet og må oppfylle HPs strenge kvalitetsstandarder. Pålitelig, konsistent drift sparer deg for tid og maksimerer produktiviteten.
  • HPs lavoppløselige utskriftsrekvisita er spesielt konstruert sammen med HP Designjet 9000s-utskriftssystemet. Hvis du følger HPs retningslinjer for installasjon og bruk, får du hjelp til å oppnå en pålitelig og produktiv utskriftsløsning med blekk med lite løsemiddel, og du får hjelp til å møte problemer knyttet til miljø, helse og sikkerhet for utskrift med HPs blekk med lite løsemiddel.
  • HP tilbyr ikke bare erstatningsblekkpatroner, men også rengjørings- og vedlikeholdssettene som er nødvendige for å vedlikeholde HP Designjet 9000s-utskriftssystemet med lavoppløselig blekk. HPs opplæring og retningslinjer hjelper deg med å implementere miljømessig ansvarlige og trygge praksiser for innkjøp, installering, drift, håndtering og vedlikehold av HPs utskriftsrekvisita med lite løsemiddel.
Målgruppe

Velegnet for trykkerier og utskriftsleverandører (digitale trykkerier, skiltmakere) som ønsker å utvide eller komplettere løsningene sine med en løsemiddelbasert løsning for skilt og plakater utendørs

Egenskaper og fordeler
  • Konstruert sammen for HP-kvalitet og –pålitelighet
  • HPs retningslinjer hjelper til med å gjøre utskrift med HPs lavoppløselige blekk sikkert, produktivt og enkelt.
  • HP 790 lavoppløselige 1000 ml blekkpatroner er konstruert for høy produktivitet og færre avbrudd
  • Med HPs intelligente utskriftsteknologi* blir HPs lavoppløselige utskriftsrekvisita enkle å bruke og administrere.
  • * Bruk av ekte HP-rekvisita sikrer tilgjengelighet av alle HP-utskriftsfunksjoner.