Blekk & Toner guide

  

Du er her // Forsiden // //
HP
790 1000 ml magenta blekkpatron

HP 790 1000 ml magentablekkpatron

HP 790 blekkpatron med lavoppløselig blekk, magenta, 1000 ml
Varenr: CB273A
Lagerstatus: Forventet 23.11.2016
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
2 748,-  inkl. mva
Fra 200,-/mnd (20 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Få pålitelig ytelse og brukervennlighet med HPs intelligente utskriftsteknologi [p1] og HPs 1000 ml blekkpatroner. Følg HPs retningslinjer for installasjon og bruk for å få et sikkert, pålitelig og effektivt lavoppløselig system som gir klare og holdbare utskrifter.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP Designjet 9000s-utskriftssystemet – inkludert HPs blekk med lite løsemiddel, blekkpatroner, rengjørings- og vedlikeholdssett og utskriftsmateriell – er konstruert for å fungere med presisjon. HPs blekk med lite løsemiddel og alle kritiske komponenter i HPs utskriftssystem er testet for langvarig kompatibilitet og pålitelighet og må oppfylle HPs strenge kvalitetsstandarder. Pålitelig, konsistent drift sparer deg for tid og maksimerer produktiviteten.
  • HPs lavoppløselige utskriftsrekvisita er spesielt konstruert sammen med HP Designjet 9000s-utskriftssystemet. Hvis du følger HPs retningslinjer for installasjon og bruk, får du hjelp til å oppnå en pålitelig og produktiv utskriftsløsning med blekk med lite løsemiddel, og du får hjelp til å møte problemer knyttet til miljø, helse og sikkerhet for utskrift med HPs blekk med lite løsemiddel.
  • HPs lavoppløselige blekkformler er konstruert sammen med HP 9000s-skriverserien. De gir holdbare utskrifter som motstår falming i 3 år uten laminering, og de motstår riper, fargesmitte og sprekker. Gled deg over glimrende holdbarhet på billig, ubestrøket vinyl i tillegg til enestående ytelse på HPs utskriftsmateriale som er konstruert sammen med HPs blekk med lite løsemiddel. (Basert på HPs interne testing under bestemte testbetingelser, i forhold til viktige konkurrenter)
Målgruppe

Velegnet for trykkerier og utskriftsleverandører (digitale trykkerier, skiltmakere) som ønsker å utvide eller komplettere løsningene sine med en løsemiddelbasert løsning for skilt og plakater utendørs

Egenskaper og fordeler
  • Konstruert sammen for HP-kvalitet og –pålitelighet
  • HPs retningslinjer hjelper til med å gjøre utskrift med HPs lavoppløselige blekk sikkert, produktivt og enkelt.
  • HP 790 lavoppløselige 1000 ml blekkpatroner er konstruert for høy produktivitet og færre avbrudd
  • Med HPs intelligente utskriftsteknologi* blir HPs lavoppløselige utskriftsrekvisita enkle å bruke og administrere.
  • * Bruk av ekte HP-rekvisita sikrer tilgjengelighet av alle HP-utskriftsfunksjoner.