Black Friday

Blekk & Toner guide

  

Du er her // Forsiden // //
HP
57 liten trefargers original blekkpatron

HP 57 liten trefargers originalblekkpatron

HP 57 liten trefargers blekkpatron
Varenr: C6657GE#301
Fjernlager: 1 stk tilgjengelig (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
143,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 57 liten trefargers blekkpatron gir flotte farger for en rekke forskjellige utskriftsbehov. Få konsistent, pålitelig ytelse hver gang du skriver ut, selv ved mindre hyppig bruk. Denne blekkpatronen er konstruert for moderat, leilighetsvis bruk.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Det patenterte blekket i HP 57 liten trefargers blekkpatron er utviklet sammen med skriveren for å gi en enestående lysekthet[k1], virkelighetstro fotografier med presise bildedetaljer og for å sørge for en imponerende fargenøyaktighet for en rekke ulike utskriftsbehov.
  • Spar penger ved å velge en blekkpatron med akkurat den mengden blekk du trenger, og velkjent HP-kvalitet og -pålitelighet. Du vil få den trygge forvissningen om at HP-blekkpatronen vil ha en konsistent ytelse, selv om du skriver ut mindre hyppig. Med HP vil du alltid kunne finne den rette blekkpatronen i forhold til hvor mye, og hvor ofte, du skriver ut.
  • HP 57 liten trefargers blekkpatron er enkel å installere og kan brukes sammen med alle skrivere som fungerer sammen med HP 56-blekkpatronen. Den avanserte blekkpatron- og skriverteknologien gjør det enkelt å oppnå gjennomgående gode resultater for mange typer utskriftsprosjekter, fra private nyhetsbrev til familiefotografier.
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron