Blekk & Toner guide

  

Du er her // Forsiden // //
HP
364XL Photosmart-blekkpatron,  svart

HP 364XL Photosmart-blekkpatron, svart

HP 364XL Photosmart-blekkpatron med Vivera-blekk, svart
Varenr: CB321EE#301
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
223,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Svarte HP 364XL Photosmart-blekkpatroner skriver ut skarpe dokumenter i laserkvalitet med svart HP Photosmart pigmentblekk. Spar tid og penger – velg høykapasitetspatroner når du skriver ut ofte.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Skriv ut holdbare dokumenter med tekst i laserkvalitet og skarp kanter rundt grafikk med HP Photosmart pigmentert svart blekk. Arkiver dokumenter som beholder tekstkvaliteten i mange tiår uten falming med originalt HP-blekk[k1]. Sett din lit til HP-blekk og -papir for å påse at lagrede juridiske dokumenter, diplomer og fotografier bevarer bildekvaliteten i mange år.
  • Eksepsjonelt allsidig og praktisk med et utskriftssystem med 5 blekkfarger som kombinerer fargestoff- og pigmentblekk for å gi konsistent imponerende resultater. Du trenger bare å skifte ut fargen det er tomt for, med økonomiske og separate blekkpatroner.
  • Få 3 ganger flere svarte utskriftssider og spar penger ved å bruke høykapasitetspatronen som er laget for dem som skriver ut ofte[k2]. Originale HP-blekkpatroner med høy kapasitet gir flere utskrevne sider og krever færre utskiftinger enn standardpatroner.