Blekk & Toner guide

  

Du er her // Forsiden // //
HP
27A svart original LaserJet-tonerkassett

HP 27A svart original LaserJet-tonerkassett

HP LaserJet C4127A tonerkassett, svart for LJ 4000/4050, inntil 6000 sider
Varenr: C4127A
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket
Frakt: 87,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
803,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP LaserJet-tonerkassetter i C4127-familien med Ultraprecise toner er designet spesielt for skriverne i HP LaserJet 4000/4050-serien og gir konsekvent høy utskriftskvalitet og lave totale eierkostnader.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP LaserJet-tonerkassetter i C4127-familien med Ultraprecise toner gir ekstra skarp, svart tekst, jevnere gråtoneskalaer og finere detaljer i bilder. En følsom OPC-skrivetrommel produserer mindre, mer presist plasserte punkter for høyoppløselige utskrifter ved 1200 ppt.
  • HP LaserJet-tonerkassetter i C4127-familien består av nøyaktig tilpassede komponenter. Innebygd pålitelighet og streng kvalitetstesting sikrer optimal oppetid for skriveren med et minimum av brukerinngrep. HP helical roller drive (spiralformet drivmekanisme) eliminerer sammenklumping, selv når det er lite toner igjen, noe som sikrer optimale resultater fra første til siste side.
  • HP LaserJet-tonerkassetter i C4127-familien med Ultraprecise toner har en praktisk alt-i-ett-kassettdesign som gir enkel installasjon og vedlikehold. Magnetisk forsegling låser toneren inne i kassetten for å hindre lekkasje.
Målgruppe

Forretningsbrukere som trenger raske, pålitelige nettverks- og arbeidsgruppeutskrifter av høy kvalitet - med lave eierkostnader.

Inkludert i leveransen
    Tonerkassett; Resirkuleringsveiledning