Blekk & Toner guide

  

Du er her // Forsiden // //
HP
2.1 Compact Speaker System

HP 2.1 Compact Speaker System

Maksimer lydopplevelsen
Varenr: BR386AA#ABB
Lagerstatus: Forventet 07.11.2016
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
403,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Med to høyttalere og en 10,2 cm (4”) subwoofer vil dette kompakte systemet fylle rommet med rik, full lyd. Det har en kablet kontroll for på/av, og en hodetelefonplugg for privat lytting.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP 2.1 Compact Speaker System har to kompakte høyttalere med en 10,2 cm (4”) subwoofer. Fyll rommet med rik, full lyd, eller bruk hodetelefonpluggen for å nyte privat lytting.
  • Ønsker du å høre bassen? Koble til høyttalerne og subwooferen, trykk på fjernkontrollen og fyll hele rommet med rik lyd for en maksimal lydopplevelse. For høyt? Ikke noe problem - en komfortabel hodetelefonplugg er innen rekkevidde.
  • Høyttalerne i HP 2.1 Compact Speaker System fyller ikke opp verdifull plass i rommet, men det vil lyden de gir, gjøre. Nyt hver note med den 10,2 cm (4”) subwooferen i tre og ekstra imponerende bassrespons.
  • Koble HP 2.1 Compact Speaker System til din stasjonære PC, MP3- eller CD-spiller, og gled deg over spill, filmer og musikk med fantastisk akustikk. Høyttalerne har megnestisk beskyttede drivere for å unngå forstyrrelser.
Inkludert i leveransen
    2 høyttalere, 1 subwoofer, 1 kablet fjernkontroll, kort installeringsveiledning, 2 års begrenset garanti