Blekk & Toner guide

  

Du er her // Forsiden // //
HP
102 original fotoblekkpatron,  grå

HP 102 original fotoblekkpatron, grå

HP 102 fotoblekkpatron, grå, med Vivera-blekk
Varenr: C9360AE
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket
Frakt: 39,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
243,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Fotografier med 9 blekkfarger i studiokvalitet og profesjonelle svart-hvitt-fotografier som motstår falming i generasjoner og gir skarpe detaljer og livaktige farger. Enestående fargenyanser og bildedetaljer gir fotokvalitet med HP Vivera-blekk.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Skriv ut profesjonelle fotografier med klare farger, fine nyanser og presise hudtoner med HP Vivera-blekk. Svart-hvittfotografier med nøytrale gråtoner og svart har høy kontrast. Detaljer i skyggeområder, toner og tekstur preger fotografier av studiokvalitet. Lyst HP Vivera-blekk er utviklet for utskrift av fotografier som gjengir livaktige og fine detaljer.
  • Førsteklasses ingredienser i HP Vivera-blekket gir en eksepsjonell falmingsbestandighet. De unike fargestoffene i HP Vivera-blekket – mange av dem eksklusive for HP – gir dype, livaktige farger på vanlig papir og spesialpapir i tillegg til falmingsbestandighet på HPs fotopapir.
  • Stol på HP for en overlegen utskriftsopplevelse – du får legendarisk HP-pålitelighet og konsistent ytelse. Få mest mulig for pengene ved å velge fra blekkpatroner som er skreddersydd for dine behov. HP resirkulerer dine brukte blekkpatroner gratis.
Målgruppe

For avanserte fotografer som koser seg med en hobby eller leder et lite firma, og som vil lage en portefølje og markedsføre fotografiene som portretter eller kunst ved hjelp av HP Photosmart 8750-skriverserien.

Egenskaper og fordeler
  • HP Vivera-blekk er spesialformulert for en optimal balanse mellom virkelighetstro farger og falmingsbestandighet.
  • HP Vivera-blekk er utformet for å gi en optimal balanse mellom farger, ytelse og pålitelighet.
  • HP Vivera-blekk er rene og frie for kontaminanter, noe som sikrer optimal pålitelighet og kvalitet.
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron