Blekk & Toner guide

  

Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Rekvisita // Blekkpatroner // HP //
HP
10 gul blekkpatron

HP 10 gul blekkpatron

HP 10 blekkpatron, gul
Varenr: C4842AE
Lagerstatus: Forventet 25.11.2016
Frakt: 43,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
325,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 10 gule blekkpatroner er ideelle for profesjonelle forretningsbrukere som trenger farger i høy kvalitet og raske, enkle og pålitelige utskriftsløsninger. Smarte blekkpatroner gir klar, skarp tekst uten gjetting.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Et polert, profesjonelt utseende avhenger av klare og skarpe tegn og ekstremt fin utskriftskvalitet. Det egenutviklede, pigmentbaserte blekket i HP 10 gul blekkpatron er laget for å produsere skarpe linjer og profesjonelle resultater. For å oppnå den ekstremt fine utskriftskvaliteten støtter dette blekket en liten dråpestørrelse. HPs blekkpatroner er utviklet sammen med skriveren og HP-papir, og leverer konsistente resultater på HPs spesialpapir og -film og på vanlig papir.
  • 28 ml fargestoffbasert blekk for konsistent fremragende utskriftskvalitet.
  • HP 10 gul blekkpatron er laget for pålitelig og kostnadseffektiv utskrift. Når det er på tide å skifte en patron, gir separate blekkpatroner muligheten til økonomisk utskifting bare av den patronen som er tom. Over tid kan du glede deg over stadige besparelser på grunn av den pålitelige, effektive ytelsen som er innebygd i HPs blekkpatroner.
  • Del av det modulære blekktilførselssystemet for avanserte varslingsegenskaper.
  • Innebygde smarte kretser overvåker automatisk blekkforbruket, og varsler brukerne via PC-skjermen når blekket minker og patroner trenger å skiftes ut.
Målgruppe

Yrkesbrukere som trenger høykvalitets farge og raske, enkle utskriftsløsninger kombinert med brukervennlighet og lave driftskostnader.

For fargeutskrifter av høy kvalitet og raske, enkle, pålitelige utskriftsløsninger.