Black Friday

Blekk & Toner guide

  

Du er her // Forsiden // HJEM & FRITID // GPS Navigasjon // GPS for friluft //
GARMIN
Approach G3 Europe, Golf GPS, 2.6" Touch LCD

GARMIN Approach G3 Europe, GolfGPS, 2.6" Touch LCD

Varenr: 010-00781-30
Lokalt lager: 1 stk tilgjengelig (sendes samme dag eller neste arbeidsdag)
Ekspertomtaler: 4 omtaler
Frakt: 39,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
1 340,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

Garmin Approach G3 Europe

Alltid på hjemmebanen

Hvis du er en golfspiller så kan Garmin nå gi deg en helt ny dimensjon i ditt spill. Approach® G3 Europa er en golf-GPS fylt med kart og detaljert informasjon om tusenvis av golfbaner i Europa - alltid klar for å vise din eksakte posisjon på banen. Approach® G3 Europa er robust og vanntett, og med en kombinasjon av touchskjerm og den velkjente brukervennligheten som gjør Garmins produkter markedsledende.

Bare å peke på målet

Har du behov for å måle avstandet før ditt neste slag? Trykk bare med en finger på skjermen og Approach® G3 Europa viser deg eksakt avstand til målet; fairway, bunker eller til greenens fremkant, bakkant eller sentrum - uansett hvor du befinner deg på banen. Avstanden oppdateres naturligvis etter hvert som du beveger deg på banen. Det er mulig med manuell justering av dagens tee-posisjon. Det finnes informasjon om trelinjer slik at du alltid vet når du kan forvente deg et hinder foran og kan gjøre en avgjørelse på slaget i god tid.

Flere baner

Dekningen av baner oppdateres og økes kontinuerlig, og du kan laste ned den seneste informasjonen til din enhet helt gratis.

Link til banekart med løpende oppdateringer.