Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
ASUS
MG24UQ 24" LCD IPS HDMI

ASUS MG24UQ 24" LCD IPSHDMI

Varenr: 90LM02EC-B01170
Fjernlager: 20+ tilgjengelig (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Ekspertomtaler: 12 omtaler
Frakt: 89,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
4 485,-  inkl. mva
Fra 201,-/mnd (39 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
  Produktinfo

  Spilling på din kommando
  ASUS MG24UQ-spillskjermen er laget for seier på den profesjonelle spillarenaen. Med et 4K UHD- og IPS-skjermpanel visker den ut skillet mellom hva som er virtuelt og hva som er virkelig, slik at du vil dras inn i oppslukende spillverdener. Den inkluderer også gamer-fokuserte funksjoner som ASUS GamePlus- og GameVisual-teknologiene for å bringe spillopplevelsene til neste nivå.

  A 23.6-tommers 4K UHD-skjerm
  for meget detaljert
  grafikk og mer skjermplass

  Med sin 23.6-tommers 4K UHD-skjerm, leverer ASUS MG24UQ fantastisk grafikk med 3840 x 2160-oppløsning og en pikseltetthet på 186 PPI for utrolig fotorealistiske bilder og skarp, tydelig tekst. MG24UQ gir deg fire ganger så mange piksler i forhold til Full HD 1080p-skjermer med lignende størrelse, så du får mer detaljerte bilder når du spiller spill eller ser på filmer, samt mer skjermplass på skrivebordet for ulike arbeidsvinduer. MG24UQ drar deg inn i oppslukende virtuelle verdener med flotte teksturerte elementer og terrengkart som kan skryte av imponerende detaljnivåer.

  IPS-teknologi for konsistente
  og nøyaktige farger

  MG24UQ med In-Plane Switching (IPS)-teknologi gir deg overlegne bilder, 100 % sRGB-fargerom, forbløffende 100 000 000:1-kontrastforhold og brede 178-graders visningsvinkler for minimal forvrengning og fargeforskyvning, slik at du kan dele det du ser på skjermen med de rundt deg.

  Eksklusiv ASUS Trace Free-teknologi gir IPS-skjermpanelene som brukes i MG24UQ en responstid på 4 ms, for smidig grafikk uten striper eller dobbeltkontur, selv med dagens fartsfylte spill. I tillegg eliminerer Adaptive-Sync-teknologien* skjermrivning og hakkete bilder for å gi deg sømløs og smidig spilling.

  Robuste tilkoblingsmuligheter
  Enten du spiller spill eller strømmer video, tilbyr ASUS MG24UQ smidig 4K UHD-avspilling takket være en oppdateringsfrekvens på 60 Hz og integrert 4K UHD-støtte via DisplayPort 1.2, HDMI (v 2.0).

  Gamer-fokuserte funksjoner
  ASUS-eksklusiv GamePlus-teknologi

  ASUS MG24UQ kommer med den ASUS-eksklusive GamePlus-hurtigtasten som gir deg forbedringer i spillet så du får mer ut av det.

  Ergonomisk design
  ASUS MG24UQ er spesielt designet for lange maratonspilløkter. Med det ergonomiske stativet kan du vippe-, svinge-, dreie-, og høydejustere skjermen slik at du alltid har en ideell visningsvinkel. Med den hurtigutløsene sikkerhetslåsen kan du skille MG24UQ fra stativet så du kan montere den på en vegg.